Voorjaarscompetitie Algemeen

Voorjaarscompetitie 2021

Deze site bevat informatie over de voorjaarscompetitie van 2021. Informatie is ook te vinden op de website van de KNLTB, ga naar https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie voor uitgebreidere informatie.               

Hebben jullie als team of individueel interesse voor deze competitie? Weten jullie nog niet welke vormen van competitie er allemaal zijn? In het plaatje hieronder zie je alle aanbod van de KNLTB.

In het plaatje hieronder zijn de speeldata te vinden.

Heb je afgelopen jaar al competitie gespeeld en wil je met dezelfde team meedoen aan de voorjaarscompetitie? Dan hoeft alleen de teamcaptain zich in te schrijven door een email te sturen naar [email protected] . De teamcaptain hoeft alleen de namen van de medespelers door te geven.

Heb je nog geen team en wil je graag meedoen, stuur een mail met je bondsnummer naar [email protected] We kunnen niet garanderen dat we een team beschikbaar hebben, maar we zullen ons best doen om een geschikte team te vinden.
 
De deadline voor inschrijving is dinsdag 12 januari 2021.

Let wel: Het meedoen aan de competitie is niet vrijblijvend. De KNLTB kan boetes opleggen. Wees dus zeker dat je een compleet team kunt samenstellen op de speeldagen en inhaaldagen. Indien er reserves nodig zijn, dien je dit zelf te regelen.

Voor meer info kunt u mailen naar [email protected]