Tennislessen van Slamtennis

Tennislessen

Leden van Tennis- & Padelvereniging Zuid-West kunnen zich inschrijven voor zowel tennis- als padellessen bij Slamtennis.

Wie zijn Slamtennis: Bartel Swart en Gert-Jan Anker. Slamtennis bestaat al sinds 2005 en na een uitstapje naar I'm Tennis nu weer terug naar Slamtennis.

De tennislessen in het zomerseizoen beginnen op 28 maart en lopen tot en met oktober. In de zomervakantie zijn er geen lessen.

In de reguliere schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen, m.u.v. 2e Pinkterdag en de 1e week van de meivakantie.
In het winterseizoen zijn er tennislessen van begin oktober tot en met maart. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Wil je je aanmelden voor tennis- e/o padellessen? Dan vragen we je aan te melden via de link: Inschrijven voor tennis- e/o padellessen

Hier dien je eerst een account aan te maken, die je vervolgens via je mail moet bevestigen. Let wel op! deze bevestigingsmail kan ook in je spam belanden.

Heb je bevestigd, dan kan je jezelf of andere familieleden inschrijven. In de toekomst kun je dan gewoon inloggen en is het mogelijk om voor alle eerdere ingeschreven leerlingen direct een lespakket te selecteren.

Wij, Bartel en Gert-Jan, hopen weel veel leden van onze mooie club op de lessen te zien! Wij hebben er zin in!

[email protected]

(06) 4605 7171