Tennislessen van Slamtennis

 

Tennisschool SLAMTENNIS

Slamtennis is de tennisschool die de tennislessen verzorgt voor de leden van TPV Zuid-West. De trainers zijn Cyril Correlje en Bartel Swart.
De lessen worden gecoördineerd door Bartel Swart.

Tennislessen en inschrijven
Het is voor alle leden mogelijk om de traningsvorm te kiezen die bij hem of haar past. Of je nu een beginnende, gevorderde, recreatieve of prestatieve tennisser bent, we hebben voor iedereen een interessant programma.
Inschrijving kun je via: www.yourtennis.nl/clubs/zuid-west

Om je aan te melden dien je eerst een account aan te maken die je via je mail moet bevestigen (de bevestigingsmail kan in de ongewenste post belanden). Daarna kan je jezelf of andere familieleden aanmelden. In de toekomst kun je inloggen en is het mogelijk om voor alle eerder ingeschreven leerlingen direct een lespakket te selecteren. Lees voor je inschrijft het lesreglement goed door. Er wordt zowel lesgegeven aan leden van TPV Zuid-West als niet-leden. Als je geen lid bent betaal je per les 5 euro baanhuur per persoon. Je kunt dan echter geen baan reserveren.

Nieuw lid bij TPV Zuid-West
Ben je een nieuw lid bij TPV Zuid-West, dan graag eerst het aanmeldingsformulier op de site van TPV Zuid-West invullen zodat jouw gegevens bekend zijn bij de ledenadministratie van de club en bij de KNLTB.

Meer weten?
Voor vragen over de trainingen kun je bellen of mailen.

Bartel Swart
M (06)  4605 7171
E   [email protected]