Over TPV Zuid-West

Over onze vereniging

Welkom bij Tennis & Padelvereniging Zuid-West.

De tennisvereniging Zuid-West is opgericht in 1986 en bevindt zich aan de Schubertlaan in Leiden. Ze heeft de beschikking over 5 all-weatherbanen en sinds 1 augustus 2021 over 2 Padelbanen; allen incl. verlichting, zodat er ook 's avonds tot 23.00 uur gespeeld mag en kan worden. De tennisvereniging is het hele jaar open. Interesse om jaar- of winterlid te worden? Kijk hier voor het aanmeldingsformulier.

Kosten Lidmaatschap:
JAAR lidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart

  • Senior: € 180,-- Tennis
  • Senior: € 230,--  Tennis & Padel
  • Junior t/m 17 jaar: € 90,-- Tennis
  • Junior t/m 17 jaar: € 115,-- Tennis & Padel

WINTER lidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart

  • Senior: € 115,-- Tennis
  • Senior: € 150,-- Tennis & Padel
  • Junior t/m 17 jaar: € 57,50 Tennis
  • Junior: t/m 17 jaar: € 75,--

De vereniging is aangesloten bij de KNLTB. Hierdoor is men als jaarlid van de vereniging automatisch ook lid van de KNLTB en kan men gebruik maken van alle faciliteiten welke door deze bond gegeven worden. Dat betekent o.a. dat men zich in kan schrijven voor de bonds- en districtscompetitie of voor de recreatiecompetitie. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan officiële KNLTB-toernooien welke georganiseerd worden door andere verenigingen.

Winterleden worden niet aangemeld als lid bij de KNLTB.

Onze vereniging organiseert ook een Open Toernooi en deze wordt altijd in week 35 van het jaar gehouden (veelal de laatste week van augustus).

Veel vrijblijvender van aard, maar daarom niet minder plezierig is het rackettrekken. Op de vrijdagavond zijn alle senioren daarvoor van harte uitgenodigd. Dit geldt voor zowel de tennis als voor de padel.

Om het spel op een steeds hoger peil te krijgen worden er trainingen gegeven. Dat kan zowel 's morgens, 's middags als 's avonds voor jeugdleden, maar ook voor de seniorleden. Daarvoor betaalt men als lid alleen de lessen en geen baanhuur. De lessen worden georganiseerd en geregeld door I'm Tennis.